Hi ols...jom jaga kesihatan dan mejaga keterampilan dengan mengambilkan makanan tambahan daripada SHAKLEE...Emiezancollections kini telah menjadi pengedar sah shaklee..tunggu ape lagi....jom dapatkan sekarang...

berminat boleh hubungi/ sms ezan @ 019-3615511 (whatsapp)

emiezancollections@gmail.com

Please read thru the T&C before placing an order

Catalyst Products

VCO CATALYST

Assalamualaikum sayang2 sume.....
Lama ezan menyepi kat page nie...now nk aktif balik sbb ezan ade amik 1 produk nie...sgt bagus utk kite sume...lebih2 jsn yg mcm sy...alergi pade bahan kosmetik n pencuci muke...:D...now sy lebih berkeyakinan....sbb muke sy walaupun xpakai pencuci muke still lembut n xkering..menarik kan...jom kite tinjau2 psl VCO and collagen drpd product Catalyst nie... :D
http://1.bp.blogspot.com/-Rf3gQox5OwA/TWM3sGehyzI/AAAAAAAAAQI/Ue0JIovZYH4/s1600/vco-capsules.gif
vco ni dalam bentuk softgel
senang je nak telan!!

Apa itu VCO? VCO adalah virgin coconut oil atau minyak kelapa dara dalam bentuk soft gel .Kelebihan VCO atau minyak kelapa dara keluaran Catalyst ialah ianya menggunakan 100% bahan semulajadi yang sangat bagus diambil sebagai supplement tambahan untuk terutamanya untuk kulit.Ianya dapat mengurangkan masalah jerawat, kulit kering, tona kulit tak sekata,strechmark bagi wanita hamil.

VCO ada 2 jenis. Ada yang liquid dan ada yang softgel.

but, jualan yang paling laris adalah jenis softgel ni. sbb kebanyakan pembeli tak tahan dengan bau dan rasa die. if softgel, sangat sgt. boley di bawa ke mana saja dan telan. :)
okeylah, anda semua da paham ape itu VCO kan?? now sy akan menerangkan kebaikan & kelebihan VCO ni.

KEBAIKAN VCO

- Menghilangkan parut jerawat dan strechmark bagi wanita yang hamil.
- Kulit tidak mengalami sebarang masalah jerawat, berminyak, dan kering.
- Membantu mengurangkan berat badan dengan meningkatkan angka metabolik.
- Melembutkan kulit muka dan memberi perlindungan dari sinaran matahari.
- Meningkatkan tenaga dan daya tahan fizikal dan mental.
- Memperbaiki pencernaan dan penyerapan vitamin-vitamin
- Melindungi tubuh daripada kanser.
- Jerawat cepat susut
- Regular semula PMS anda
- Sistem penghadaman lebih baik
- Kesuburan
- Kurangkan rasa senggugut
- Batuk dan Selsema cepat hilang
- Mengurangkan tidur berdengkur


Pengambilan VCO bagi wanita yang hamil

Selain bagus untuk kulit.kesihatan dalaman dan luaran. VCO atau minyak kelapa dara juga bagus untuk mengekalkan kesuburan bagi kaum lelaki/wanita terutamanya yang telah berkahwin. Ada effect ke VCO ni? Jangan risau, VCO tiada side effect sbb dia bukan ubat. rezeki itu semuanya datang daripada Allah, tetapi kita jugak kene berusaha untuk mendapatkan sesuatu perkara yang baik. Pengambilan VCO atau virgin coconut oil/minyak kelapa dara keluaran CATALYST semasa kehamilan adalah sangat bagus dan insyallah tidak mendatangkan sebarang kemudaratan dan kesan sampingan kerana produk kami adalah 100% asli tanpa sebarang bahan pengawet atau pewarna tiruan. CATALYST juga adalah syarikat bumiputera dan produk-produknya mendapat pengiktirafan sijil HALAL.Pengambilan vco bagi pasangan suami isteri yang mengalami masalah kesuburan dan sedang merancang untuk mendapatkan zuriat juga sangat-sangat digalakkan kerana vco 
juga berfungsi sebagai agen pelincir.


Persoalan-persoalan yang sering ditanya mengenai VCO

Lelaki boleh makan jugak ke?
Yup! Lelaki pon memang boleh makan. Lelaki dan Perempuan memang digalalakkan makan VCO ni as suppliment :)

Harga berapa dan dalam satu botol ada berapa soft gel? Boleh tahan berapa lama satu botol VCO ni? 
Harga VCO sebotol ialah RM 39.90 bagi semenanjung dan
RM43.90 bagi Sabah dan Sarawak.

Dalam satu botol ada 60 kapsul soft gel dan boleh tahan selama sebulan :)

VCO nih sesuai dengan semua peringkat umur ke?
Semua peringkat umur digalakkan makan VCO ni. Daripada golongan muda sehinggalah golongan tua.

Bagaimana cara pengambilan/pemakanan VCO ni ?
Boleh digunakan dengan 2 cara. 2 in 1 :)

Makan dan Sapu di muka
- 2 kali (2 biji kapsul setiap hari) boleh dimakan sebelum/selepas makan. Seeloknya diambil bersama air suam/ air kosong.
- Juga boleh diambil 2 biji kapsul sekaligus. Seeloknya diambil bersama air suam/ air kosong.

-Lagi satu, boleh disapu kat muka. Lubangkan siket guna jarum dekat softgel tuh then apply kat muka. Kalau boleh wat before nk tido malam tuh.Kalau nk biarkan smpi pagi terpulang la..Tp 15 minit pon dh ok..kasi die serap kat kulit muka...tp utk kulit sihat n cntek,better mkn n sapu laa :) Yang penting, pengambilan VCO untuk makan 2 biji kapsul setiap hari jangan pernah skip. Amalkan.

Tak bertambah berminyak ke bila sapu soft gel nih dekat muka?
Tidak. Cuma ianya oily bila sapu dekat muka je. Then, boleh terus cuci dan dapat rasakan kelembutan kulit kita tuh :)

Kalau dah memang sedia ada kurus, bila makan VCO nih, akan bertambah kurus lagi ke?
Eah, dun wory ok (: sbb if anda da sedia kurus, ia takkan menguruskan lagi after makan sbb anda pnya metabolisma da sedia tinggi. Untuk metabolisma yang rendah, VCO membantu untuk menaikkan metabolisma anda (:

Berapa lama boleh nampak kesannya selepas makan VCO ni?
Jika anda konsisten mengambil kapsul ini, insyallah, kesannya akan diperoleh dalam masa yang singkat tetapi ia juga bergantung kepada sistem/hormon individu tersebut. Kesan-kesan sampingan juga adalah berlainan bagi setiap individu mengikut masalah yang dihadapi. (:

Halal ke VCO ni?
VCO from Catalyst Brand ni berasal daripada company Catalyst Nutraceutical (M) Sdn.Bhd di Malaysia & it based from nature. 100% bumiputera dan tak perlu ragu-ragu.

More info about VCO/ Catalyst boleh lihat di sini :
http://catalyst2u.net/

Macam mana nak order?
Sila hantarkan maklumat penuh anda ke email sy ok untuk membuat pesanan.

Nama :
Alamat :
No Hp :
Jumlah Item :
Pembayaran Melalui:

Pembayaran boleh dibuat melalui bank in/ trasfer duit ke 
Maybank & CIMB ONLY.
Emailkan bukti pembayaran anda atau masukkan emel emiezancollections@gmail.com as a reference.
Untuk yang membayar menggunakan ONLINE BANKING (Maybank2u or cimbclicks) sahaja
Untuk yang membayar menggunakan cash deposit/atm transfer :-Please snap a picture of receipt / scan receipt and attach to email.


jadi,sape-sape yang berminat nak beli vco ni dari sue
boleh emel ezan terus di emiezancollections@gmail.com
dengan menulis "berminat untuk membeli vco"
supaya ezan senang tengok,takut terlepas pandang k

adik-adik,dan kakak-kakak yang nak kawen
bolehlah amal vco ni,supaya nampak comel di hari bahagia k
lagipun harga tidak mahal
dan semua mampu milik
hanya RM39.90 bagi semenanjung Malaysia dan RM43.90 bg sabah/sarawak 
(exclude postage)

postage
1-3 kotak :
RM6 (semenanjung)
RM7 (sabah/sarawak)


4-8 kotak:
RM10(semenanjung)
RM12 (sabah/sarawak)